I går var jeg på Soupanatural sammen med en af mine venner. Jeg har hørt så meget om stedet, men hver eneste gang jeg er kommet fordi har der været lukket…… også selv om der ifølge åbningstiderne skulle været åbent. I går lykkedes det endelig………..

Soupanatural suppe og cocktailbar i Skt. Peders stræde er et superhyggeligt sted – der er ret lavt til loftet, hvilket giver en rar og intim stemning i lokalet. Når man først er kommet ind, har man slet ikke lyst til at gå igen. Jeg var der midt på dagen, men jeg tror det må være endnu hyggeligere om aftenen, når der er mørkt uden for og man rigtig kan se alle stearinlysene.

Der serveres kun supper – men det er meget fyldige supper. Man kan vælge mellem kødsupper, vegetariske eller veganske supper. Så vælger man om man vil have en lille eller en stor portion. Priserne svinger fra 38 – 120 kr – efter min mening meget rimelig priser. Min kammerat fik en Black Betty med sorte bønner, chili og citron – han sagde at den smagte af chili con carne. Jeg fik en indisk landsuppe med bagt tofu, linser og koriander – host, host – den var godt nok stærk og krydret. Inklusiv drikkevarer blev regningen 150 kr – det er da ret billigt for frokost til to personer.

Selv om suppen var lidt stærk, så kommer jeg helt sikkert tilbage for at smage flere af deres supper. Og jeg vil sikkert slæbe nogle andre mennesker med, for det er da sådan et sted hvor man har lyst til at sidde og hygge sig med venner og bekendte!😀