Efterhånden er det 6-7 år siden, at jeg har haft en kæreste – og ikke nok med det; i løbet af de sidste to år har der kun været en date. Kun én eneste! Jeg synes overhovedet ikke det er sjovt længere. Det er ikke så meget det seksuelle behov som er problemet. Men jeg trænger helt vildt til at kysse….. jeg er efterhånden så desperat, at jeg er klar til at kysse hvem som helst. 

Martin C. Putna

Martin C. Putna

Der er ingen tvivl om, at denne situation på mange måder er min egen skyld. Jeg har ikke noget imod internetdating; bortset fra, at det har jeg så alligevel…… I følge min erfaring er det jo fuldstændig umuligt at få sig en date på internettet, men man kan score 50 liderlige mænd til en fræk aftale i løbet af 20 minutter. Det har jeg bare ikke lyst til. Derudover så gider jeg ikke gå på diskotek – jeg vil meget hellere til en god koncert i en af byens mange koncertsale, og i stedet for at gå på værtshus, så vil jeg hellere sidde hjemme og hygge mig med en god bog. 

Alt det kan jeg ikke lade være med at tænke på, når jeg læser på Politikens hjemmeside, at Tjekkiets præsident Milos Zeman forhindrer en kendt litteraturforsker – den 44-årige Martin C. Putna – i at få et professorat på Prags universitet udelukkende fordi at Putna er homoseksuel. 

Milos Zeman vil ikke have Martin C. Putna, men det vil jeg saftsusme gerne….. han er da megalækker! Han er både lækker og sexet og charmerende! Det er lige præcis sådan en mand jeg drømmer om, når jeg går alene i seng aften efter aften efter aften….. I´m a loser baby, so why dont you kill me?! 

Læs mere om sagen her: “Præsident blokerer for professorpost til formodet homoseksuel forsker“. 

Den tjekkiske litteraturforsker Martin C. Putna

Den tjekkiske litteraturforsker Martin C. Putna